Për lëkurë të njomë

Për lëkurë të njomë

Për mbrojtje të sigurtë të lëkurës së butë të bebes dhe mirëmbajtje të duhur për tu ndjerë mirë
Për lëkurë të njomë

Për lëkurë të ndieshme

Produktet e linjes Calendula janë veçanërisht e preferueshme për lëkurë të ndjeshme dhe të thatë
Për lëkurë të njomë

Për fëmijë

Me aroma dhe ngjyra tërheqëse, Bübchen Kids i sjell fëmijes tuaj më afër botën e përkujdesjes në formë lojrash
Për lëkurë të njomë

Për shtatëzëna dhe nëna

Linjë e posaçme për lëkurë të tendosur gjatë kohës së shtatëzanisë dhe gjidhënjes